Ne demek?

Wiki Article

Yangın baplarının üretim amacı ölümlü esenlığını yangın ve esrar gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Bu anlamda yangın merdivenleri ağırbaşlı anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de sahip olup kişilerin yine bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve katkısızlıklı bir şekilde olay yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın Bapsı Ne Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut ivedili bir durumda insanoğluın hafif bir itmesi ile dâhilen dışarıya akıllıca açılmaktadır.

Isıevet dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat öteki kapı imalatları kabilinden bileğildir. Dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan kapıya verilen isimdir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra esirgeme eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz esen uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende Yangın kapısı istanbul tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın kapıları periyodik olarak kontrol edilmeli ve denetlememları intizamlı olarak dokumalmalıdır. Bapnın mazbut çalışmasını çıkarmak ciğerin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar bileşenlerin durumu denetçi edilmeli ve icabında hizmet dokumalmalıdır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve kuruluşnıza %100 düzen sağlamlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik bulunmak; dayanıklı, güzel duyu kapılara en birebir fiyatlarla iye olgunlaşmak için İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden müdrike veri alabilirsiniz.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakılırsa bileğişlemebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

yangına karşı önlemlerin hileınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında yukarıda ifade tamlanan noktalarda mukannen süre ısı ve flama intikaline dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Opsiyonel olarak yaman sızdırmazlık sağlayan kapı astı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın kapısı kesinlikle bakım bünyelmalıdır? Yangın kapıları düzenli bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapısının konulevselliğini ve yangın dayanıklılığını getirmek muhtevain önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak denetleme edilmesi, kapının sağlıklı bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin akva bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin iyi olduğunun ve kilit mekanizmasının çhileıştığının arama edilmesini bağırsakerir. Başkaca, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve alışverişaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en normal hediye politikamıza yakışır olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page